Crowding Introspection

Big Balls In Cowtown

Ledarskapsutbildning

Det finns mycket som man kan utbilda sig inom och det är ju roligt att det finns så mycket som man kan göra och som man kan plugga till. Det gäller att man kommer dra till vad det är man vill göra för det finns ju som mycket att välja på och man vill ju gärna välja rätt så att man känner att det känns bra och att det är något som man kan tycka är kul att fortsätta och göra som man vill.
Det kan ju vara kul med ledarskapsutbildning så att man kan göra det och och sen kunna jobba med det och kan ske kan fortsätta på sitt jobb men att man då jobbar med ledarskap istället. Ja det finns så mycket som man kan välja på och som man kan tycka är kul att hålla på med.

Bra att man kan välja och se vad man vill göra

Det kan ju vara bra och se om det är möjligt att kunna praktisera och se om det är något som man skulle tycka var kul att jobba med. För det är inte alltid så lätt att veta det innan man har provat det. Det kan vara så att man har en ide på hur det skulle vara och att det skulle vara kul och att det skulle var på ett visst sätt. Ja det är ju underbart att man känner på det sättet och att man kan göra det. Bli det som man har drömt att bli och att se till att det finns så mycket som man vill göra och att man kan få det att bli som man vill.

Så man kan ju kolla upp vad det är som man skulle vilja göra och vad det är man kan hitta på och som man är nyfiken på att veta mer om.